Julehilsen 2020

18. december 2020 - KL. 10:26

Kære medlemmer af North Sea Offshore ServiceGroup.

2020 har, som vi alle ved, været et år præget af aflysninger og Covid-19 restriktioner, mange har været ramt af sygdom eller økonomiske vanskeligheder. Heldigvis er der nu lys forude med vacciner på vej og et snarligt forår. Jeg vil derfor give jer et kik ind i første halvår 2021, som det ser ud med foreningens briller:

Allerede d. 19 januar starter vi op med et dialogmøde med Vattenfall. Et møde, som er højaktuel, fordi Vattenfall netop har fået endelig byggetilladelse til Vesterhav Nord og Syd. Mange af jer har allerede tilmeldt jer, de der ikke har, kan nå det helt frem til d. 12 januar.

I marts/ april lægger vi an til en Bornholmer tur, hvor vi forhåbentlig kan få lov til, at besøge de preassembly faciliteter, Siemens har opbygget på havnen i Rønne. Derudover skal vi høre om lokale virksomheders erfaringer omkring Kriegers Flak projektet og måske have en rundtur på havnen. Under alle omstændigheder slutter vi af med en middag og overnatning. Endelig dato afhænger af flere ting. Jeg melder ud så hurtig som mulig.

Bestyrelsen har besluttet at udskyde årets generalforsamling til d. 6/5, så den dato kan I lægge i kalenderen allerede.

Foreningen har i løbet af 2020 fået 3 nye medlemmer så endnu engang velkommen til:  3P Technology, NortSea Agency og Nordic Marine Oil.

Tilbage er bare at sige:
Glædelig jul og godt nytår.