HVEM VI ER

Med Thyborøn som udgangspunkt er North Sea Energy Service Group det centrale kontaktpunkt for offshore- og maritime serviceopgaver i hele regionen. Med en stor skare af højtkvalificerede medlemmer og en fleksibel tankegang, står vi klar til at hjælpe vores kunder på bedst mulig måde.

HVAD VI KAN

Vi har tilsammen mere end 100 års erfaring indenfor offshore- og maritim service. Medlemmerne tilbyder sammen og hver for sig en bred vifte af produkter og tjenester så som: Undersøiske operationer herunder kabelinstallation, Specialskibe såsom slæbebåde, vagtskibe, CTV´s etc. Veluddannet mandskab til offshore service, preassambly, installation, overfladebehandling. En af Danmarks mest erfarne maritime service klynger, der i dag råder over vestkystens største dokningsfaciliteter. Vi har specialister indenfor: Skibselektronik. Skibsmotorer, skibshydraulik og lejdersystemer.

HVAD VI VIL

Vores mål er at synliggøre og markedsføre medlemsvirksomhedernes kompetencer, for i fællesskab at udvikle nye forretningsområder og tiltrække nye aktiviteter til lokalområdet - og dermed være med til at styrke den positive udvikling, der i en årrække har præget området.

Et centralt kontaktpunkt i hele regionen

NOGLE AF DANMARKS STØRSTE OG BEDSTE DOKFACILITETER

Vi råder over nogle af Jyllands bedste havnefaciliteter med Thyborøn og Thorsminde havne. Begge havne er kendt for deres høje serviceniveau og store fleksibilitet.

Thyborøn har en unik placering på den danske Vestkyst ud til Nordsøen, og samtidig kombineret med en østvendt indsejling i Limfjorden. Dette betyder at man altid kan besejle Thyborøn Havn, også i dårligt vejr. Havnens infrastruktur er under enorm udvikling og er med Limfjordskaj II fuld gearet til at være servicebase og installationshavn for offshore projekter. På Thyborøn havn findes også specialister indenfor maritim service, herunder nogle af Danmarks største og bedste dokfaciliteter.

Vi tilbyder herunder alle former for stevedoring og agenturydelser.

Derudover kan North Sea Energy Service Groups medlemmer tilbyde alle former for transport over vand og land.

Vores medlemsvirksomheder kan tilbyde alle former for service af såvel onshore som offshore vindmøller, herunder også opgradering og retrofit.

Et helt specielt område er inspektion og reparation af vinger, hvor vores medlemmer råder over nogle af branchens mest erfarne folk.

INSTALLATION OG IDRIFTSÆTTELSE MED MANGE SPECIALER

North Sea Energy Service Groups medlemmer er nogle af landets mest erfarne når det kommer til installation såvel over som under havets overflade. Medlemmerne råder over et betydeligt antal special fartøjer lige fra kabellægnings- og multifunktionsfartøjer, slæbebåde, CTV's.

Medlemmerne kan også tilbyde en lang række af andre services og specialer såsom tunge løft, grouting og supervision af såvel installation som idriftsættelse.

VELUDDANNET MANDSKAB OG UDBUD AF KURSER

Vores medlemsvirksomheder kan stille mandskab til rådighed såvel onshore som offshore til alle former for installation, service og vedligeholdelse. Alt mandskab er veluddannet og naturligvis udstyret med alle nødvendige uddannelser og certifikater.

Vi kan ligeledes tilbyde uddannelse af skibspersonale og personale der arbejde med installation og service på vindmøller såvel onshore som offshore.

Derudover kan vi tilbyde forskellige former for forplejning og opholdsfaciliteter til personale, der midlertidig arbejder i lokalområdet.