vi finder en løsning til dig

Vores mål er at løse alle typer opgaver indenfor Offshore. North Sea Energy Service Group kan være jeres kontaktpunkt til mere end 30 højtkvalificerede virksomheder i den vestlige del af Midtjylland, hvor vi tilbyder et bredt spekter af services indenfor Offshore vindenergi, Maritim service, Havne logistik og Crew Accommodation.

Vi har tilsammen mere end 100 års erfaring indenfor offshore- og maritim service. Medlemmerne tilbyder sammen og hver for sig en bred vifte af produkter og tjenester så som: Undersøiske operationer herunder kabelinstallation, Specialskibe såsom slæbebåde, vagtskibe, CTV´s etc. Veluddannet mandskab til offshore service, preassambly, installation, overfladebehandling. En af Danmarks mest erfarne maritime service klynger, der i dag råder over vestkystens største dokningsfaciliteter. Vi har specialister indenfor: Skibselektronik. Skibsmotorer, skibshydraulik og lejdersystemer.

Vores medlemsvirksomheder råder over nogle af branchens mest erfarne folk, og kan tilbyde alle former for service af såvel onshore som offshore vindmøller, herunder også opgradering og retrofit.

Vi tilbyder alle former for stevedoring og agenturydelser, hvor vi samtidig yder alle former for transport over vand og land.

Derudover kan vi tilbyde forskellige former for forplejning og opholdsfaciliteter til personale, der midlertidig arbejder i lokalområdet.