Thyborøn Skibssmedie

Thyborøn Skibssmedie A/S blev grundlagt i 1967 af smedemester Børge Stausholm Andreasen. Siden 1967 har firmaet specialiseret sig i fremstilling af trawlskovle. Med udgangspunkt i V-trawlskovlen har Thyborøn Skibssmedie gennem årene gennemført en løbende udvikling.

Thyborøn Trawlskovle benyttes af fiskere på alle verdens kontinenter til alle mulige forskellige former for pelagisk-, semi-pelagisk- og bundfiskeri.

I samarbejde med fiskere og tekniske eksperter fra verdens førende prøvetanke, forsøger Thyborøn Skibssmedie løbende at forbedre og videreudvikle trawlskovlene. Thyborøn Trawlskovle bliver fremstillet i 1. klasse materialer med materialecertifikater, af en erfaren og veluddannet medarbejderstab.

Medarbejderstabens erfaring kombineret med optimale tekniske hjælpemidler samt gennemførte arbejdsprocedurer medfører en ensartet produktion og dette resulterer naturligvis i produkter af høj kvalitet med et minimum af fejlmuligheder.

Fleksibiliteten i produktionen og blandt medarbejderne resulterer naturligvis også i, af Thyborøn Skibssmedie har mulighed for, at tilbyde skræddersyede produkter, som er tilpasset den enkle kundes ønske og behov.