Thyborøn Havn

Thyborøn havn er jeres strategiske partner for production, installation og O&M til offshore vind og olie/gas projekter I Nordsøen. Thyborøn er den nærmeste havn til Vesterhav Nord vindmøllepark og til en stor del af de danske olie/gas felter.

Nyanlagt Offshore kaj med en bæreevne på 20 tons/m2, 12 hektar produktion/lagerplads direkte til kajsiden. Havnen er dermed fuldt gearet til at håndtere tunge elementer på land og over kaj.
Initiativ, samarbejde, fleksibilitet og service er nøgleordene for Thyborøn Havns DNA. Ingen andre steder er der så kort fra tanke til målsat handling som her. Kombineret med et stort areal, nye sværgods kajfaciliteter og en kompetent og fleksibel arbejdsstyrke er Thyborøn havn in seriøs, proaktiv og alternativ strategisk partner for fremtidige vindmølle projekter der skal håndteres og serviceres effektivt og hurtigt 24 / 7 / 365.

Stor fleksibel maritim serviceindustri med stor diversitet i kompetencerne. Svejsere, elektrikere, tømrer, coating mv. flydedok med 6.000 tons capacitet.
Thyborøn Havn er placeret på den danske vestkyst med direkte adgang til Nordsøen. Havnen er kategoriseret som nødhavn med havneindsejlingen vendt mod øst i Thyborøn Kanal i Limfjorden. Dette betyder at havnen har optimale besejlingsforhold hele året rundt. Selv når Nordsøen viser sig fra sin barske side kan havnen besejles med den østvendte indsejling.

Muligheder:
– Base havn for installationsfasen
o Kabler
o Fundamenter
o Mølledele
– Produktionshavn
– O&M faciliteter
– Supply til Olie/gas felter
– Rig renoveringer
– Dekommissionering af platforme.