Malik Energy

Malik Energy A/S er specialiseret i forsyning af brændstof og smøreolie til den maritime sektor.

Vi har olieterminaler og bunkerskibe placeret i en række danske havne, herunder Thyborøn. Vi leverer med tankvogn til hele Danmark og på Skagen red finder vi M/T GAIA NORDIC, der primært opererer ved Skagen, men som også kan levere i hele Danmark.

Målet for Malik Energy A/S er at være den naturlige partner, der sikrer den optimale energiløsning for kunderne. Vi tilbyder den maritime sektor og andre med et omfattende energibehov værdi i form af service, forsyningssikkerhed, knowhow og skræddersyede løsninger.

I Malik Energy A/S fokuserer vi meget på at levere det rette og bedste produkt. Vores bunkertradere overvåger markedet tæt og sælger kun topkvalitetsprodukter til vores kunder.
Malik Energy A/S er engageret i reduktionen af CO2/GHG og derfor har Malik Energy A/S et tæt samarbejde med producenter af fremtidens brændstof til den maritime sektor. Malik Energy A/S har allerede nu CO2 reducerende løsninger klar til direkte brug for skibsfarten.

Vi tilbyder levering af marinegasolie og alle slags smøreolie og i partnerskab med YARA, leverer vi også AUS40 (UREA 40%)

Alle forsyninger leveres i overensstemmelse med seneste ISO standarder.

Se hvordan vi kan hjælpe dig på www.malikenergy.dk