Hydra-Teknik ApS

Hydra-Teknik blev etableret i 2017 på baggrund af de to indehavers passion for hydraulik. I dag har de to ejer tilsammen mere end 30 års erfaring med hydraulik inden for marine, offshore og industri. Virksomheden er siden udvidet, til vi i dag, udover hydraulikken, kan tilbyde vores kunder salg og servicering af løftegrej og faldsikringsudstyr, eftersyn og certificering af marinekraner og maritim el service.

Passion var en af grundstenene da Hydra-Teknik i 2017 blev etableret. De to indehaver havde en fælles ide og drøm om at skabe en virksomhed hvor kvalitet, fleksibilitet og god service var det alt overskyggende. Deres mange års erfaring i marine og offshore branchen, har gjort at virksomheden i dag kan tilbyde kunderne El og hydraulik service, eftersyn og certificering af marinekraner og salg og servicering af løfte- og faldsikringsudstyr.

To vestjyder, en fælles ide og drøm var i 2017 startskuddet til Hydra-Teknik, en virksomhed som skulle tilbyde kunderne det bedste inden for hydraulikkens verden. Kvalitet, fleksibilitet og god service har altid stået øverst på dagsorden. Vores kunder spænder vidt og bredt inden for marine og offshore branchen. Vi kan i dag udover hydraulik tilbyde vores kunder salg og servicering af løftegrej og faldsikringsudstyr, eftersyn og certificering af marinekraner og maritim el service.