HE Marine A/S

HE Marine A/S skaber værdi

HE Marine har, med mere end 35 års erfaring, en stærk position som totalleverandør af el- og elektronikinstallationer til det maritime erhverv. Vi en af de førende virksomheder og foretrukne samarbejdspartnere på markedet inden for ny- og ombygninger samt reparation og vedligeholdelse af alle skibstyper, fra fiskekuttere til færger.

Alt hvad HE Marine gør, skal skabe værdi for vores kunder – i dag, i morgen og i fremtiden. Vi rådgiver dig om de mest økonomiske, hensigtsmæssige og energioptimale løsninger ved om- og nybygninger, og vi er med både før og under processen for at sikre, at du får den optimale løsning.

 

Maritim Service

Moderne fartøjer er højteknologiske, og det kræver indgående kendskab til relevant udstyr, når et fartøj skal rigges til. HE Marines omfattende viden og erfaring sikrer vore kunder en solid rådgivning gennem alle faser i såvel ny- og ombygninger samt reparations og serviceopgaver.

Kravene til moderne fartøjer skærpes hele tiden, og der ligger gode indtjeningsmuligheder for rederiet i at ombygge eksisterende fartøjer, så de løser opgaven optimalt og med mindst muligt energiforbrug. HE Marine har stor erfaring med dette og har gennemført energioptimering på flere fartøjer, hvor erfaringen viser, at investeringen er tilbagebetalt på meget kort tid.

 

Offshore

HE Marine har en “proven track record” indenfor levering af E&I til offshore og onshore olie & gas, marine og onshore petrokemisk industri.

Erfaringen spænder fra komplette turnkeyprojekter, projektledelse, platform/rig og fartøjsopgradering til reparation og vedligeholdelse. Ydelsen leveres af vores erfarne team af projektledere, designere, ingeniører og teknikere – alle med mange års erfaring inden for E&I. Teamet håndterer projekter af alle størrelser og kompleksiteter og garanterer kunden ”full commitment”, høj kvalitet og levering til tiden – og inden for budget.

 

Vores E&I services omfatter bl.a.

  • Electrical Design, Engineering and Service
  • Complete Installation and Turnkey projects
  • Personnel Supply ( All Levels )
  • Maintenance
  • Project Management
  • Testing & Commissioning
  • Surveys
  • ATEX/Hazardous Area Compliance, Inspection and surveys

 

Åbningstider.

HE Marine har åbent 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Vore specialister står klar til at udføre reparations- og vedligeholdelsesopgaver dér, hvor behovet opstår, så ethvert driftstab minimeres.