BMS Krangården

BMS A/S er et internationalt, familieejet kranfirma med rødder og hovedkontor i Nørresundby Danmark.

Vi løser løfteopgaver i hele Europa men med særlig fokus på Nordeuropa og ikke mindst Skandinavien, hvor BMS i årtier har været markedsførende indenfor udlejning af mobilkraner og tilhørende specialuddannet betjeningsmandskab. Altid med maksimal vægt på sikkerhed, effektivitet og pålidelighed.

BMS udlejer mobilkraner, lastbilkraner og lastbillifte af enhver størrelse og til enhver opgave fra vores net af afdelinger rundt om i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Polen, hvorfra vi desuden løser opgaver i det øvrige Europa. Vi udlejer endvidere specialudstyr – bl.a. stålplader til etablering af nødvendige køreveje samt udstyr til maskinflytning og baksning.

De seneste fem år har vi oplevet, at kunderne i stadig højere grad efterspørger projektstyring, engineering og i øvrigt stiller stadig større krav til sikkerhed. En voksende andel af vores virksomhed omfatter derfor i dag totalløsninger ogprojektarbejder relateret til løfteopgaver og de tilknyttede transportopgaver. Som eneste danske virksomhed i branchen har vi oprettet egen ingeniørafdeling, der gennemfører de videnkrævende beregninger, der skal til. BMS kan derfor i dag udføre selv de mest komplicerede ”heavy lift”- opgaver, som det europæiske marked efterspørger, og vi assisterer også ofte både offshore og i forhold til vindmølleindustrien.